Noutati

Noutati

NOUTATI


Mai 2015

"Picteaza si doneaza" - atelier organizat de DDcor in cadrul Targului Bounty Fair (17 mai 2015), sumele rezultate fiind donate unui grup de copii nevoiasi.
Aprilie 2015

DDcor - partener la evenimentul "Scoala Altfel la Mall" organizat de Gradinitele Ana Lugojana in saptamana 06-10 Aprilie 2015 in Centrul Comercial Auchan Titan.Decembrie 2014

DDcor - partener la Concertul de Craciun organizat de Fundatia Montessori din Romania, duminica, 14 decembrie 2014,  ora 16.00 la Palatul National al Copiilor


"La fel ca in fiecare an, Fundatia Montessori din Romania a organizat un concert de Craciun, aceasta fiind a patra editie a evenimentului. Duminica trecuta, pe 14 decembrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, timp de aproape doua ore, copiii, parintii si bunicii din public s-au bucurat de spectacolul oferit de protagonistii de pe scena. Acestia au fost atat copii de la gradinitele Montessori din Bucuresti, cat si membrii ai grupurilor de copii care activeaza la Palatul Copiilor.

Grupul vocal Adagio ne-a incantat cu colinde si alte cantece pentru copii, dansatorii grupului Arabesque si ai grupului Dinamic au avut numere complexe de dans, cu coregrafii premiate international, iar copiii din ansamblul Romanasul ne-au delectat cu dansuri populare traditionale romanesti. Nu s-au lasat mai prejos copiii de la gradinitele Montessori Edu si Montessano si de la Centrul de Excelenta Montessori, care au interpretat cantece pentru copii in limbi straine si dansuri potrivite cu varsta lor. 
A fost o zi foarte frumoasa la Palatul Copiilor, o zi speciala, in care toti copiii, atat cei de pe scena, cat si cei din public, s-au bucurat de un spectacol adevarat si in care am simtit cu totii apropierea sarbatorii Craciunului. Scurta prezentare a metodei Montessori si a istoricului acestei pedagogii a venit in intampinarea celor care au dorit sa afle mai multe despre acest sistem. La final a fost organizata o tombola, cu sprijinul Editurii Litera, sustinator fidel al evenimentelor Fundatiei Montessori.
Dacic Cool a fost partener media al acestei manifestari, la fel ca la editiile trecute."
(sursa: www.daciacool.ro)


Nu sunt produse în această categorie.