Livrare

1. Achizitionarea produselor:

 

 

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul 
Adauga in Cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de Cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua Cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul 
Spre Finalizarea Comenzii. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. De asemenea, daca nu doriti sa va creati un cont nou, puteti comanda ca si vizitator dar va trebui sa oferiti datele (nume, prenume, adresa/adresa de livrare (in cazul in care domiciliul si livrarea difera) inainte de a comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Livrare la o adresa diferita si introduceti informatiile dorite. 

 


Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati . Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu 
Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plaseaza comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii. 

 

2. Livrarea produselor:


Produsele pot fi ridicate personal de la adresa: Str. Liviu Rebreanu nr.23, sector 3, Bucuresti. Un telefon prealabil ridicarii comenzii este necesar.

Alte metode de livrare:

- Posta Romana - taxa fixa 12 RON pentru orice oras.

- curier, la alegerea clientului. Costurile de transport vor fi suportate de client si pot depasi 12 RON in functie de greutatea coletului si destinatie. Figurinele se ambaleaza individual in folie cu bule pentru o mai mare siguranta la transport.

Pentru orice detalii sau daca aveti orice nelamurire, va stam la dispozitie la numerele de telefon:

Telefon: 0723163426

E-mailalina@ddcor.ro

Facebook: 
DDcor